top of page
Bryggebyen_Eksteri%2525C3%2525B8r_Cam05_

NÆRINGSBYGG

Oppussing av næringseiendommer, store som små, innvendig eller utvendig, er alltid ekstra interessant på grunn av variasjonen i oppdragene. Brødrene Jakobsen AS har over flere år vært så heldige å få bli med på flere store oppdrag, både som underentreprenør og som selvstendig totalentreprenør.

Image by chris panas

    Vi har i løpet av alle disse årene, og med stor suksess, opparbeidet oss en      spisskompetanse på mange typer oppdrag, og som hovedsakelig har vært utførsel av malertjenester og rehabilitering av fasader.

  Som alltid er det i slike samarbeidsfaser viktig å følge arbeidsmiljøloven 100% og  til enhver tid ha et oppdatert HMS-system på plass i bedriften. Alle våre forsikringer, ansvarsforsikring og yrkesskadeforsikring etc, er tegnet med dette som formål.

Sammen med vårt nettverk av flinke og profesjonelle samarbeidspartnere påtar vi oss kontinuerlig ulike prosjekter/ oppdrag innen næringseiendom, hvor vi fungerer som totalentreprenør. Vi har menge fine referanseprosjekter og gode uttalelser fra tidligere oppdrag.

 

Ta kontakt med oss i dag, vi svarer rask og stiller gjerne opp på en befaring innen kort tid.

bottom of page