top of page
paul-hanaoka-7J8jHnXF0nA-unsplash_edited

BORETTSLAG OG SAMEIER

Anchor 1

Typiske oppdrag er maling av trappeoppganger og fellesarealer, malerbehandling av vinduer, utvendig maling av trehus og rekkehus, maling av fasader, rehabilitering av fasader, samt diverse blikkenslager-, snekker- og takarbeider. Vi kan bistå borettslaget eller boligsameiet.


Vårt profesjonelle faglige team av dyktige håndverkere og malere leverer arbeid av høy kvalitet, raskt og effektivt, mens vår faglige leder tar seg av oppfølging, kvalitetssikring og alle HMS-krav er ivaretatt på de ulike prosjekter. Sammen med vårt nettverk av flinke og profesjonelle samarbeidspartnere påtar vi oss kontinuerlig ulike prosjekter og oppdrag hvor vi fungerer som totalentreprenør for ditt borettslag eller boligsameie.


Ta kontakt med oss i dag. Vi svarer rask og stiller opp på en befaring innen kort tid.

Brødrene Jakobsen AS er som malermesterbedrift din garanti for førsteklasses håndverk fra start til slutt.

 

Vi har over 50 års erfaring i bransjen, bred kompetanse, og er kvalitetsbevisste og profesjonelle håndverkere med stor

yrkesstolthet , samt en sunn og solid økonomi. Vi har pusset opp diverse borettslag, boligsameier i Agder i samarbeid med representanter fra styret eller i samarbeid med ulike prosjektlederfirmaer.

Vi har mange borettslag og sameier på vår referanseliste, og mange flotte referanser å vise til, så du kan trygt overlate jobben til oss når det kommer til fagkunnskap og kvalitet..

bottom of page