top of page
Bryggebyen_Eksteri%C3%B8r_Cam05_edited.j

FORSPRANGET LIGGER I PRESISJONEN

SAMSPILL – ENTUSIASME - STOLTHET

Dette kan vi tilby deg

Vi er totalleverandør av alle håndverkstjenester innen nybygg, renovering, rehabilitering og vedlikehold.
Vi har utført en lang rekke oppdrag i Agder og omegn som totalentreprenør i samarbeid med våre dyktige samarbeidspartnere.

Brødrene Jakobsen AS tar oppdrag for private kunder og for det profesjonelle markedet som entreprenører, byggherrer og offentlige bygg, bedrifter, og for privatkunder. Vi ønsker alltid å levere våre tjenester innen tidsrammer og til konkurransedyktige priser.

Paint the Walls

Innvendig malerarbeid krever perfeksjonert håndlag og hensyn til omstendighetene. Det er her man enkelt kan skape den rette atmosfæren i et privat hjem, i et kontorlandskap, i en barnehage
og i en skole, samt generelt i fellesområder hvor folk ferdes daglig.

INNVENDIGE MALERARBEIDER

UTVENDIGE MALERARBEIDER

Dersom du ønsker å overlate alle former for utvendig malerarbeid, kan du trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har passion for yrket vårt, og setter stor pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte og nysgjerrige kunder.

condominium
paul-hanaoka-7J8jHnXF0nA-unsplash.jpg

Brødrene Jakobsen AS er som malermesterbedrift din garanti for førsteklasses håndverk fra start til slutt. Vi har over 50 års erfaring i bransjen, bred kompetanse, kvalitetsbevisste og profesjonelle
håndverkere med stor yrkesstolthet, samt en sunn og solid økonomi.

BORETTSLAG OG SAMEIER

NÆRINGSBYGG

Oppussing av næringseiendommer, store som små, innvendig eller utvendig, er alltid ekstra interessant på grunn av variasjonen i oppdragene. Brødrene Jakobsen AS har over flere år vært så heldige å få bli med på flere store oppdrag, både som underentreprenør og som selvstendig totalentreprenør.

Brødrene Jakobsen AS tilbyr fleksible vedlikeholdsavtaler som tilpasses den enkelte kunde. Vårt hovedmål er å bidra til reduserte drifts- og vedlikeholdskostnader for deg som eier næringsbygg. Be gjerne om forslag til vedlikeholdsavtale som skreddersys til ditt behov..

VEDLIKEHOLDSAVTALE 

bottom of page