top of page
Kindergarten Classroom

INNVENDIGE
MALERARBEIDER

Anchor 1

Innvendig malerarbeid krever perfeksjonert håndlag og hensyn til omstendighetene. Det er her man enkelt kan skape den rette atmosfæren i et privat hjem, i et kontorlandskap, i en barnehage og i en skole, samt generelt i fellesområder hvor folk ferdes daglig.

Å utføre malerarbeider selv er for mange både vanskelig og uoverkommelig, men ikke for oss som jobber med det hver dag. Det er for oss en naturlig del av hverdagen og vi er veldig flinke innen faget vårt.

angelique-emonet-TCMbTlzzaKs-unsplash.jp

Dersom du ønsker å overlate de innvendige malerarbeider til en profesjonell og dyktig malermesterbedrift kan du trygt bruke oss i Brødrene Jakobsen  AS. I over 40 år har vi bistått borettslag sameier, bedrifter, eiendomsselskaper, entreprenører, arkitekter, samt privatmarkedet med utførsel av innvendige malerarbeider.

Dersom du skulle ha behov for å male huset innvendig, tapetsere en vegg, pusse opp trappeoppgangen eller fornye kontoret med et nytt strøk, maling kan du ta kontakt med oss. Våre flinke malere behersker alle malerteknikker, nye som gamle, og vi kan enkelt skreddersy et godt tilbud ut fra dine ønsker og behov.

Ta kontakt med oss i dag, vi svarer rask og stiller opp på en befaring innen kort tid.

bottom of page